Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه اعمال امتیازات فصل دهم قانون مدیریت سه شکاف در آموزش‌وپرورش ایجاد کرد، گفت: رتبه‌‌بندی معلمان مجزا اجرا می‌شود. ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

حمایت میرزاده در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره جلسات تشکل‌های فرهنگیان با رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار‌ کرد: در این جلسات تشکل‌های معلمان حضور دارند که کار بسیار خوبی است و حداقل سود آن این است که نمایندگان معلمان به شکل مستقیم، مسائل و مشکلات را با سازمان برنامه و بودجه مطرح می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا به امروز طرف حساب سازمان برنامه و بودجه، آموزش و پرورش بود و افرادی که مسئولیت اجرایی داشتند مشکلات را بیان می‌کردند در این میان شاید موانعی باعث شود حق مطلب ادا نشود، همین که نمایندگان معلمان از داخل مدارس و کلاس‌های درس مشکلات را به سازمان برنامه و بودجه منتقل کنند نکته مثبت و تغییر نگرش است.

رتبه‌بندی معلمان احیا و از اول فروردین 99 اجرا می‌شودگزارش/ رتبه‌بندی و قانون خدمات با هم باید برای معلمان اعمال شود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در این جلسات اشکالاتی که در برخی طرح‌ها و بخشنامه‌های آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه وجود دارد بیان می‌شود به عنوان مثال بخشنامه افزایش 50 درصدی امتیازات فصل دهم قانون  مدیریت که از اول اسفند برای کارمندان اجرا شد مشکلاتی داشت که بازگو کردن آنها باعث شد مسئولانی که تصور می‌کردند کار خوبی انجام داده و افزایش حقوق کارکنان آموزش و پرورش را رقم زدند متوجه شدند که ابتدا باید بررسی و تبعات را سنجید و بعد تصمیم گرفت.

میرزاده گفت: بخشنامه اول اسفند چند شکاف عمیق را ایجاد کرد، نخست شکاف بین بازنشستگان و شاغلان که تا پیش از این برای یکسان‌سازی حقوق آنها تلاش می‌کردیم، دوم شکاف بین کارکنان آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها عمیق‌تر شد و سوم شکاف بین حقوق معلمان با کارکنان ستادی آموزش و پرورش است که عملاً به زیان معلمان تمام شد یعنی رتبه‌بندی را که قانون دیگری بود کنار گذاشته و در امتیازات فصل دهم ادغام کردند.

وی یادآور شد: در این جلسه تشکل‌های معلمان با ادبیات مختلف، مسائل را منتقل کردند و تمام این صحبت‌ها باعث شد دولت به این نکته برسد که رتبه‌بندی را جدا اجرا کند و 50 درصد امتیازات برای تمام کارمندان از جمله معلمان باید اجرا می‌شد اما جایگاه رتبه‌بندی جداست و با چارچوبی باید رتبه‌های افراد با تجربه و صاحب خلاقیت بالاتر و دریافتی آنها بیشتر باشد.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت آموزش و پرورش معلمان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلمان وزارت آموزش و پرورش معلمان سازمان برنامه و بودجه آموزش و پرورش رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۵۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان از اجرای سه هزار و ۷۰۰ ویژه برنامه بزرگداشت هفته معلم در مدارس، نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایمنا از هرمزگان ،محمد قویدل در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تشریح برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم اظهار کرد: نواختن زنگ «سپاس معلم» در مدارس، حضور در گلزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شاهد و ایثارگر فرهنگیان و حضور ۹ معلم برتر استان در دیدار با رهبر معظم انقلاب به عنوان مهمترین برنامه‌های این هفته است.

وی افزود: برگزاری شب شعر فرهنگیان، برگزاری محافل ادبی، نشست کتابخوانی، اعزام معلمان به اردوی راهیان پیشرفت و برگزاری مسابقات ورزشی از دیگر برنامه های هفته معلم در این استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در ادامه به تشریح اقدامات شاخص اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان طی سال گذشته گفت: در دور دوم سفر هیئت دولت به هرمزگان، دو هزار میلیارد تومان اعتبار به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرد که نسبت به سفر قبلی، افزایش چهار برابری داشت.

قویدل با بیان اینکه در سال گذشته، شش فقره تسهیلات به موسسان مدارس غیردولتی جهت تکمیل طرح‌های ناتمام به مبلغ ۲۴۰ میلیارد ریال پرداخت شد، افزود: همچنین هفت مدرسه غیر دولتی در راستای طرح استانداردسازی و توسعه فضاهای آموزشی مدارس غیر دولتی استان هرمزگان افتتاح شد.

وی از کسب مقام اول توسط اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان در شاخص‌های متفاوتی نظیر اجرای پروژه مهر، شوراهای دانش‌آموزی و شاخص‌های اقتصادی وزارتخانه به عنوان بخش دیگری از دستاوردها یاد کرد و گفت: شمار هنرستان‌های جوار صنعت در استان هرمزگان از یک هنرستان در سال ۱۴۰۰ به ۲۹ هنرستان در سال جاری رسیده که در این زمینه استان پیشتاز است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان اضافه کرد: در زمینه تأمین فضای آموزشی نیز سال گذشته، ۸۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان به بهره‌برداری رسید و تا پایان سال‌جاری نیز ۵۰۰ کلاس دیگر در استان احداث می‌شود.

وی با اذعان به اینکه هرمزگان اکنون حدود ۳۰۰ مدرسه فرسوده نیازمند نوسازی یا مقاوم‌سازی دارد، گفت: استان هرمزگان، ۴۳۰ هزار دانش‌آموز و بیش از ۲۹ هزار فرهنگی دارد که در سه هزار و ۵۰۰ مدرسه مشغول آموزش هستند.

قویدل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره اینکه تا مهر سال‌جاری سه هزار معلم جدید در استان جذب می‌شود، عنوان کرد: این تعداد، معلمان آزمون‌های استخدامی جدید و خروجی دانشگاه فرهنگیان هستند.

وی در پایان گفت: ۳۰۰ تن از این معلمان جدید در شهرستان بشاگرد و جزایر استان جذب خواهند شد.

کد خبر 749242

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!